Украинская оморочка на врага
|
|
Багира | Дата: Воскресенье, 07.10.2012, 01:39 | Сообщение # 1 |
Архимагистр
Статус: Offline
| Вот ещё одна украинская оморочка. (Автор Banchi)
Читать 9 раз, желательно на фото при открытой форточке или находясь в одном помещении с объектом:
Не іду я, на ведміді їду, гадом поганяю, А до тебе (имя) добру (или погану ) річ замовляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Їду я через море, вкину у море мак, Що я буду говорити - щоб було всэ так, Я до тебе із бисовой указкою (с бесовым указом, по-русски )), А ти до мене будь із доброю ласкою .
Работа с зависимостями. Чистки и переклады негатива. Обряды на похудение. Диагностика платная 5 т. Чистки воском от 3 т. моя почта:
magbagirasv@yandex.ru
|
|
| |
Багира | Дата: Среда, 19.06.2019, 18:31 | Сообщение # 2 |
Архимагистр
| Сіль тобі в очі- куряча сліпота! Все буде так:- Їж своє мясо! Пий свою кров! Ось тобі дуля! Ось тобі дуля! Ось тобі дуоля!
Работа с зависимостями. Чистки и переклады негатива. Обряды на похудение. Диагностика платная 5 т. Чистки воском от 3 т. моя почта:
magbagirasv@yandex.ru
|
|
| |
Багира | Дата: Среда, 19.06.2019, 18:32 | Сообщение # 3 |
Архимагистр
| Читать перед судом или еще чем то. На конi їду, а гадюкою поганяю, усiм моїм неприятелям i супостатам роти затикаю, гадючий хвiст, а хробаче черево, як приїду я мiж пани, щоб стали вони як сухе дерево. Ви, стiни, не будьте нiмi, ви, сволоки, пiдiймiтесь, тихi речi, тихi мислi, на добре повернiтесь, бо (имя) їде чорним волом — щоб став моїм ворогам язик колом!
magbagirasv@yandex.ru
|
|
| |
Багира | Дата: Среда, 19.06.2019, 18:33 | Сообщение # 4 |
Архимагистр
| Говорить ночью, стоя на пороге дома, 9 раз: Нiч темна, нiч тишна, сидиш ти на конi буланому, на сiдлi соколиному! Замикаєш ти комори, двiрцi i хлiвцi, церкви й монастирi! Замкни моїм ворогам губи-губища, щоки-пращоки, очi-праочi, щоб вони на мене, нарожденну (имя) зубiв i очей не витрiщали, гнiва в серцi не мали, щоб усе поважали i в добрих мислях мали!
magbagirasv@yandex.ru
|
|
| |